Julklapparna som pappa blir glad för

Person holder liten pakke med sløyfe rundt
Sløyfe henger fra en dressjakke
Utsnitt av brystlommetørkle
Utsnitt av slips på dress
Skjerf i forskjellige mønster
Mann sitter i lenestol og leser, bokhylle i uskarp bakgrunn. Foto til artikkel om julegave far blir glad for

Gör julshoppingen lite lättare – vi har julklappstipsen till pappa som aldrig önskar sig något.

Är du van att höra ”jag önskar mig inget” när du frågar pappa vad han önskar sig i julklapp? Det är du inte ensam om. Därför har vi valt ut några säkra julklappstips som gör julklappsköpen till pappa lite enklare.

Tre typer av tillbehör

Slips, fluga och scarf är alltid en bra julklappsidé. Det är tillbehör som behövs när finkläderna ska på, och samtidigt något de flesta tycker är tråkiga utgifter. Klassiska accessoarer är med andra ord en säker julklapp. Det är julfesternas tur och ger honom flera valmöjligheter när stassen ska på. Välj en färg han är extra fin i eller ett spännande mönster.

Den varma julklappen

På vintern är det skönt att hålla värmen i sköna, varma plagg. Varför inte ge pappa en läcker ullscarf?

Oavsett om han har en trendig klädstil eller ej kan du tryggt följa höstens modebild.

Färdiga presentförpackningar

Wellness-produkter är en gåva som varje kvinna blir glad över att få, men hur är det med männen? Att vårda sin hud är lika viktigt för dem, men tröskeln för att han själv ska shoppa hudvårdsprodukter är nog lite högre.

Det är nog lättare för honom att tjuvlåna lite hudkräm av henne, men det finns faktiskt några produkter som alla män borde ha i badrummet. Gåvoset är perfekta presenter eftersom de består av färdiga formulas med produkter till pappa.

Låt pappa bestämma julklappen själv

Är han av typen som alltid byter sin julklapp? Då är det bästa alternativet ett presentkort. Ger du ett presentkort från dittpresentkort.se kan han köpa precis vad hon vill och det kan ju nästan inte slå fel. Du kan köpa presentkortet i vårt köpcentrum eller beställa det nedan.

Till bokmalen

Böcker är en välkommen julklapp för många och vad är bättre än att njuta av julledigheten med en bra bok? Bifoga gärna ett fint och personligt kort som beskriver varför du tror att han kommer att gilla just den här boken.

Till smart-pappan

Älskar han att ha det senaste? Spana in listan och bocka för det han inte har och som i så fall kan bli en trevlig julklapp.

  • Smarthögtalare
  • Smartklocka
  • Google Home/Amazon Echo
  • Smartlampor
  • Bullerdämpande hörlurar
  • Kamera med inbyggt WiFi
to hender som pakker inn rød julegave