Meny
 

Torptalang 2019

torptalang

TORPTALANG 2019 arrangeras av TORP Köpcentrum i samarbete med Soundstream Productions. Alla tävlande får ett presentkort och en T-shirt. Vinnaren får framföra sitt vinnande bidrag i den stora musikgalan Guldkorpen 2019 den 12 oktober på hotell Carlia inför stor publik och musikpristagare.

 

ANMÄLAN

Tävlingen som är en sångtävling har en åldersgräns på 15 år.

Datum: 19/5 (kval 1), 25/8 (kval 2), 29/9 (kval 3), 6/10 (final)

 

Skicka anmälan till: torptalang@mail.com

 

Skriv lite om dig själv och skicka med ett foto på dig i närbild att lägga in här på hemsidan. Är det någon kvaltävling som du absolut inte kan vara med måste du framföra detta. För att deltaga måste du givetvis vara beredd att kunna vara med på finaldagen den 6/10 och 12/10 på

 

Guldkorpengalan.

 

Du kan anmäla dig efter detta datum och blir då uttagen tillsammans med de övriga reserverna som in i det sista lottas ut i olika omgångar. Efter första uttagningen lämnar vi kvar några reservplatser. Dessutom kan det också bli återbud där reserverna har chans att få en plats.

 

Samtycke till att all personinformation och bilder används för publicering ges i samband med anmälan.

 

Övriga frågor: torptalang@mail.com

 

TÄVLINGSREGLER

  1. Tävlingen har åldersgräns på 15 år och målsman skall samtycka till deltagande i tävlingen.
  2. Krav för att vara med i tävlingen är att du har god vana att sjunga till singback (förinspelad bakgrund). Du ska vara ensam på scen, sjunga helt live och utan instrument.
  3. Du skall mejla in ett bedömningsbart bidrag där man tydligt hör din röst när du sjunger (mobilupptagning, något klipp på youtube eller liknande fungerar bra).
  4.  Du får ha önskemål på vilken deltävling du helst skulle vilja vara med i men framförallt vill vi veta om det är någon deltävling där du absolut inte kan delta. 
  5. Du får besked per mail om du kommit med i tävlingen.
  6.  Vi vill ha ett foto på dig i närbild med rättighet att använda i marknadföringen av talangjakten och Torp Köpcentrum.
  7.  Du ska själv ordna din singback/bakgrund som ska vara max 4.30 min och mailas in i mp3-format. Bakgrunden får inte ha någon solosång men den får däremot gärna ha körer. Filen skall bifogas i ett mail där det tydligt framgår ditt namn och låtens titel. Det är viktigt att tävlingsledningen får filen i god tid så att den hunnit kvalitetskontrollerats för bästa resultat.
  8. När du kommer till tävlingen ska du anmäla dig till tävlings-ledningen som förbereder för framträdandet och ger tydliga direktiv om hur det kommer att gå till.  
  9. Ingen vinner kvaltävlingarna men en tävlande från varje (utan inbördes ordning) kvalificerar sig till finalen den 6/10-2019. 

Juryns beslut går ej att överklaga.

 

JURYN

Juryn kommer att bestå av kvalificerade represntater från musiklivet i regionen.


Dessa presenteras inom kort.