Meny
 

Nyöppning

nyöppning Torp köpcentrum

Den 3 juli öppnar etapp 2 av Torp köpcentrum stora om- och utbyggnation. Augusti 2018 startade vår resa mot ett nytt köpcentrum. 700 miljoner satsades av Olav Thon Gruppen för att skapa en handelsdestination i Bohuslän. När etapp 3 är klar i oktober ska Torp köpcentrum växt från 20 500 kvm till 46 500 kvm och rymma plats till ett 30-tal nya butiker.

Trots att Corona har lamslagit världen under våren och ofrånkomligt påverkat all handel. Har vi på Torp Köpcentrum valt att hålla oss till den ursprungliga öppningsplanen. Det innebär dock att några butiker har valt att skjuta fram sin etablering till hösten på grund av pandemin. Vi är trots det, stolta och glada över de butiker som valt att satsa under denna tid och önskar dem välkomna till Torp Köpcentrum.

 

Låt oss presentera våra nya butiker

 

Elite Nails

Elite Nails grundades 2010 och är nu en av de största skönhetskoncepten i Sverige.
De erbjuder er det finaste inom professionell nagelförlängning, manikyr och spapedikyr.

 

Kitch´n

Hos Kitch’n hittar du smarta och innovativa köksredskap i säker design. Kitch'n har
som vision att vara det självklara valet för ditt kök och erbjuder förutom kvalitetsprodukter
från välkända varumärken, också bra service och expertis för att du enkelt ska hitta de rätta produkterna.

 

VILA

VILA anser att kvinnlighet är den perfekta balansen mellan ljuvlighet och elegans. Denna balans kommer till uttryck i alla deras kläder genom små detaljer i modeller och tyger. VILA är ett genuint kvinnligt varumärke, och de vill ge VILA:s kunder möjlighet att uttrycka den sidan av sin personlighet genom de modeval de gör.

 

Johanssons skor

 Sedan starten har Johanssons haft som mål att sälja bra skor till hela familjen med ett stort utbud för både små och stora fötter. Ett mål som fortfarande står sig och präglar stämningen och utbudet i deras butiker.

 

Naturkompaniet

Naturkompaniets sortiment består av kvalitativa produkter för allt inom friluftsliv från världens
ledande varumärken, som exempelvis Fjällräven, Primus, Patagonia, Hanwag, Hydroflask och Tierra. Dessutom finns ett grundsortiment för klättring. De som arbetar på Naturkompaniet
älskar friluftsliv och att vistas i naturen. För personalen är det en självklarhet att göra sitt bästa för att värna om miljön. Deras främsta vapen i kampen om en bättre miljö är att de bara säljer produkter av och med hög kvalitet i en ofta tidlös design. 

 

Normal

NORMAL är en butik som säljer helt normala varor till onormala priser.
Allt det som de säljer är normala saker som du använder i din vardag
– t.ex. Ajax till rengöring, Gillette rakgrejer, hårvård från L’Oréal eller smink från Maybelline.
NORMAL köper märkesvarorna där de är billigast, för att sälja dem till dig till ett fast, lågt pris.

 

Guldfynd

Guldfynd är marknadsledare i Sverige inom guldsmedsvaror och smycken. Sortimentet utgörs av smycken i guld och silver samt bijouterier, klockor och presentartiklar som komplement.

 

Lagerhaus PopUp

Lagerhaus är inredningskedjan med glimten i ögat och hjärtat på rätt ställe. De erbjuder ett brett utbud av prisvärda och smarta produkter för hemmet och festen. Inredningsdetaljer, förvaringsprodukter, glas, porslin, presentpåsar, inslagningsprodukter, festartiklar och mycket, mycket mer - allt som behövs för att skapa ett happy place! 

 

Vi har också butiker som valt att satsa i nya lokaler.

 

Jack & Jones

 Jack&Jones har ett komplett utbud av kläder, accessoarer och skor för varje

man och varje tillfälle.

 

Vero Moda

 Vero Moda är butiken för den modemedvetna och ständiga unga kvinnan som vill klä sig

bra och känna sig fin i sin outfit.

 

Hemtex

Hemtex passion handlar om allt som textil kan göra - utöver att se snygg ut. Hos Hemtex kan du känna dig trygg med att alltid hitta samma sak: Funktionell hemtextil med hög kvalitet och unik design till ett bra pris. 

 

Synsam

Hos Synsam Torp hittar du modebågar från varumärken som Rayban, Persol, Dolce & Gabbana och Ralph Lauren som inte finns hos någon annan optikkedja. Här finns legitimerade optiker som erbjuder rådgivning och synundersökningar för glasögon, solglasögon och linser. 

 

Kjell & Company

 Hos Kjell & Companys finns massor av tillbehör och prylarna för hemmet. Vi har tele och -mobiltillbehör, köksmaskiner, datatillbehör m.m.

 

Gina Tricot

Gina Tricot är en svensk modekedja för stilmedvetna kvinnor i alla åldrar. Hos Gina Tricot på Torp köpcentrum i Uddevalla hittar du alltid säsongens klänningar, jeans och toppar till rätt pris. Mode som är snyggt, kul och lätt att bära.

 

Rituals (öppnar 26/7)

Med en unik kombination av hudvård, kroppsprodukter, make-up och hemartiklar blandar Rituals
modern teknologi med traditionella ritualer från Fjärran Östern. Resultatet är exklusiva
och prisvärda produkter som förvandlar dina dagliga rutiner till mer meningsfulla ritualer.

 

 

 

 

Fler butiker öppnar i oktober