Meny
 

Nyheter

Vad händer på centrat?

Event, tävlingar, m.m.

Event 

 

 

 

GULDKORPEN GALAN

 

 

 

 

 

Möt artisterna från Uddevallas egna musiklivsgala, Guldkorpen. På plats på Lilla torget framför Gotteboa 19 oktober 13-15. Akustisk musik med artisterna från Guldkorpsgalan.

 

 

HLR-dagen

 

 

Den 19 oktober är det HLR-dagen. Då finns Trestads Ambulans Uddevalla på plats i Hem & Fritidshuset vid scenen och visar hur Hjärt- och lungräddning går till och du får även möjlighet att testa att ge HLR och prova en hjärtstartare.

 

 

 Utbildningsmässa

 

 Onsdag den 23 oktober, klockan 17:00-20:00 är det utbildningsmässa i Hem & Fritidshuset på Torp köpcentrum.

Att välja inriktning för gymnasiet kan vara svårt. Kom och se vad Uddevalla gymnasieskola har för utbud och få möjlighet att ställa dina frågor kring deras utbildningar. På plats finns studievägledare, lärare och elever från våra olika utbildningar för att du som besökare ska ha möjlighet att få svar på dina frågor kring ditt gymnasieval.

 

Smaksafari

 

Kom och provsmaka mat från hela världen bl.a. hälsosamma juicer, crêpes och indiska minirätter. Den 26-27 oktober kl. 12-16 på Lilla torget vid Glitter. Var med och tävla om ett presentkort på 500 kr genom att svara rätt på vilka fem kryddor/örter som vi ställt fram.