Meny
 

Nyheter

Vad händer på centrat?

Event, tävlingar, m.m.

Event

 

Ljusmanifestation mot Barncancer

 

Den 15 februari 2019 är det internationella barncancerdagen. Då uppmärksammas barn med cancer världen över. I Sverige tänder vi ljus den 15 februari för att hedra alla barn som någon gång drabbats av cancer och för att sätta ljuset på barncancerfrågan.

 

På Torp köpcentrum kommer det vara en ljusmanifestation utanför Hem & Fritidshuset kl. 17-19 den 15 februari.

 

Idag överlever 80% av de drabbade barnen, men det räcker inte. Barncancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken i Sverige för barn i åldern 1-14 år.

 

 Närhälsan på besök

  

Närhälsan SRHR-buss besöker Torp köpcentrum för att Prata cellprov

 

Den 20 och 21 februari kommer Närhälsan SRHR-buss för att informera om och tillgängliggöra gynekologiska cellprov. Närhälsan finns på plats utanför Hem & Fritidshuset mellan kl 10:00-16:00

 

Närhälsan SRHR-buss samarbetar med den lokala barnmorskemottagningen. Alla besök är kostnadsfria. Utöver ta cellprov kan du bland annat få hjälp med provtagning för könssjukdomar och preventivmedelsrådgivning.

 

Information in other languages

Sportlovs event

 

 

Play zone Arcade 21-24 feb 11-17. Lilla torget vid Glitter.

 

Tävla mot varandra och testa reaktionsförmågan i det reaktionssnabba spelet Catch the Light. På en minut ska du försöka plocka flest poäng. Dessutom kan du provspela både fotboll-, hockey- och dansspel.

Aktiviteten är gratis.

  

 Tävling

 

Tävlingen är avslutad. Vinnare Astrid Ribon Ardica

 

Tävla på vår facebooksida om en korg fylld med hjärtliga saker från Rituals, Kahls The & Kaffehandel, Böcker & Blad och Coop Forum.

 

https://www.facebook.com/torpkopcentrum/