Mors dag-presenter i sista minuten

Nærbilde av blomsterbukett med tullipaner
Ulike velværeprodukter sett ovenfra
Luksusprodukter til hjemmet
Tre smykker med bokstavanheng med små stendetaljer
Det lille ekstra

Även om vi har firat Mors dag sedan 1919 kommer dagen som en överraskning för många. Få de bästa presenttipsen till mors dag för dig som är ute i sista minuten.

Välbefinnande och avkoppling

Den här dagen ska alla mammor skämmas bort och det är där Mors dag-presenten kommer in. Hud, smink och wellnessprodukter är något som de flesta kvinnor är beroende av och har relativt hög förbrukning av.

Köp hennes favoritprodukter och ge henne tid att njuta av en avkopplande söndag. Ta en titt i hennes badrumsskåp och se vilka produkter hon börjar få slut på. Ta en bild av produkten och gå till köpcentret där du köper exakt samma produkt.

Köp gärna med en tidning du vet att hon gillar, så kan hon läsa medan hon kopplar av.

Blommor

Har du någonsin hört historien om hon/han som ångrade att de köpte blommor till någon? Inte vi heller. Blommor är alltid en bra idé. Om gåvan även ska ges från barn kan en matchande teckning vara bra.

Lyxprodukter för hemmet

Ge henne något som hon inte unnar sig i vardagen. Då blir det nämligen extra kul att få det. Ge nymalet kaffe, en härlig olja till matlagning eller ett doftljus för att sätta stämningen. Köp ett snyggt och bekvämt bäddset och ge presenten färdigbäddad.

Presentkort

Ge henne möjlighet att köpa något till sig själv utan att behöva betala för det med egna pengar. Det kan vi lova dig att hon vill ha! Visste du förresten att du själv kan välja utseende på kortet och att det finns alternativ som är anpassade till Mors dag?

Här köper du dittpresentkort.

Gåvan med flest möjligheter

Vad ger man till någon som har allt? Med ett presentkort från dittpresentkort.se kan du välja gåvan själv. Presentkortet kan användas i nästan alla centrets butiker.

Liten present med stor betydelse

Ge bort ett smycke eller armband med en innebörd. Nu är det mycket i tiden med berlocker med bokstäver på. Om du ger bort en present till din mamma kan du ge din första bokstav och eventuellt dina syskons initialer också. Om du ger bort presenten till dina barns mamma kan du ge deras initialer.

En annan läcker men samtidigt betydelsefull symbol är evighetssymbolen. En liggande åtta är ett bra sätt att påminna henne om att du alltid finns där för henne.

Det lilla extra

Vi kan egentligen aldrig ha för många accessoarer. Visa (eller låtsas) att du följer det senaste inom dammode och köp ett par stora och färgglada örhängen som fungerar perfekt till våren. Du kan också ge henne en härlig halsduk som hon kan svepa in sig i. Välj gärna en stark färg som du vet att hon passar i.

Klippkort för middag och hushållsarbete

Den här gåvan är genialisk om du verkligen är ute i sista minuten: Ge ett egenhändigt tillverkat presentkort på exempelvis fem valfria middagar och fem dagar hushållsarbete. Börja med ett gratis smakprov på Mors dag genom att ta ansvar för både hushållsarbete och middag.

Du kanske tror att den här presenten bara kan ges om du bor med personen ifråga, men så behöver det inte alls vara. Den här presenten kan lika gärna ges till din mamma som du inte bor med. Handla alla ingredienser middagen och diska sedan.