Meny
 
Salta badkläder

Salta badkläder

Badkläder från Salta bad är underklädeskedjan Evanetts egna varumärke. Det är Svensk designade badkläder i hög kvalitet, hållbart tillverkade i Europa. Hos Evanette hittar du badkläder till dam, herr och barn. Framförallt erbjuder de ett stort utbud av badkläder till dam i alla storlekar.

Du hittar självklart bikinis och baddräkter i plus size. Du kan mixa olika överdelar och underdelar i de flesta av Salta Bads modeller och med flera olika modeller i samma tyg, kan du hitta just din favorit. Saltabad har även ett tiotal badserier i ekotyger gjorda på återvunna och biologiskt nedbrytbara material!

                          

 

Mönstret Tiger finns i två bikinimodeller, två baddräkter och en kimono.

 

Trekant IDA BH TIGER Trekantsbikini 399 kr

En söt trekantsbikini för mindre till medelstor byst. Den perfekta solbikinin! Bikinin är utan bygel med vadderade kupor och uttagbara inlägg. Smala knytband i nacke och rygg.

 

Brazilian Tai Byxa TIGER Bikinitrosa 329 kr

Ny tappning på en klassisk Tai-bikinitrosa, med högt skurna ben

 

                        

 

I mönstret Zanzibarn finn sex bikinimodeller, två badräkter, ett badlinne, en badkjol, ett par shorts samt en kort och lång kimono. Dessutom finns tyget i färgerna beige, gult och beige/grå

 

KERSTIN BH Zanzibar Red Bikini med bygel 549 kr

En härlig och stadig bikini med bygel, som passar de flesta. Lätt vadderade kupor som ger en fin rund form. Dekorativ knytdetalj fram, som kan knytas åt för push up-effekt. Med Justerbara breda axelband, kan du få det stöd dina bröst behöver.

 

Vik Byxa ZANZIBAR RED Bikinitrosa vikbar kant 349 kr

Bikinitrosor i tai-modell, som passar alla kroppsformer. Breda sidopartier och vikbar kant, så att du själv kan reglera byxans höjd mellan normal och hög midja.

 

                          

 

I mönstret Perth finns sju bikinimodeller, fem baddräktsmodeller, två badlinnen, en badkjol, lång och kort kimono, shorts samt lång och kort tunnika.

 

Beatrice BH PERTH Bandeau bikini 499 kr

En chick bandeau bikini för mindre till medelstor byst. Lätt vadderade kupor för bra stöd och fin passform. Omlottdrapering fram och med smalt axelband, som enkelt plockas av för solbränna utan linjer.

 

Highwaist Pantie PERTH Bikinitrosa hög midja 349 kr

En trendig och skön bikinitrosa för dig som gillar hög midja.

 

                        

 

I mönstret Tel Aviv finns två bikinimodeller, en badräktsmodell, ett badlinne och en badkjol.

 

Dolly BH Tel Aviv Bikini med bygel 599 kr

En smickrande bikini med bygel i fullkupa för större byst. En stadig bygel bh med specialfoder för rejält stöd och perfekt passform. Stilfull knytdetalj framtill mellan kupor, som både kan knytas som en rosett eller knyta ihop kupor för push up-effekt. Justerbara axelband.

 

Vik Byxa TEL AVIV Bikinitrosor med vikbar kant 349 kr

Bikinitrosor i tai-modell, som passar de flesta. Du kan själv kan reglera byxans höjd mellan normal och hög midja, med hjälp av den vikbara kanten.

 

 

 

Fler modeller och mönster hittar du på Evanette.se

Senast ändrat - 17 juni 2021

Relaterade butiker

evanette loggo