Meny
 
Röda läppar

Röda läppar

Ingen makeuptrend är hetare än röda läppar just nu. Passar både till vardag och till fest. Ett par röda läppar kan ge den mest aldagliga outfiten ett lyft.

Hitta rätt nyans

Hallonrött passar dig som är ljus, klarrött dig med mediumljus hud och mörkrött smickrar mörkare hy.

Applicera så här

Börja med att borsta bort flagor på läppen. Det kan du göra enkelt med en torr tandborste. Vill du vara säker på att läppstiftet sitter hela dagen börjar du med en conceler underst i ett tunt lager. Markera sedan läppens form med läppennan. Börja med amors bågen och dra sedan hela vägen ut till mungipan. På nedre läppen är lättast att dra ett streck i mitten och sen fylla på linjen ut till mungipan. Applicera läppennan inte bara längs med läppens kontur utan på hela läppen, för att ge läppstiftet en jämn bas att fästa i. Nu är det dags att lägga på läppstiftet i två lager. Börja från mitten och dra sedan läppstiftet ut mot mungipan. Vill du ha en extra skarp läppkontur använd en lite rak pensel att måla ytterkanten av läppen med. Gå ej utanför läppennans kontur. Bit gärna av läpparna på ett papper mellan lagren.

 

För All in, red carpet läppar kan du avsluta med ett glossigt läppglans. Vill du ha en mer avslappnad look, gnugga fingertoppen mot stiftet och tryck in färgen på läpparna. Ska du ticka i alla trendboxar satsar du på en sammetsmatt textur på läpparna som bryter med en hy full av lyster.

 

 

                                 

 

 

 

 

Lip stick - Pure red

 

Ett läppstift med fyllig och krämig konsistens. Håller upp till 8 timmar och är återfuktande och vårdande.Innehåller inga parabener eller parfymer och är dermatologiskt testat.

 

 

                                    

 

 

Lip shine- soft red

 

Rituals lipshine i färgen soft red. Det ger dig alla fördelar hos både läppstift och läppglans Den milda, näringsrika formulan innehåller en blandning av rena, krossade ädelstenar och mineral, och är helt fri från parfym och konserveringsmedel.

 

                                   

 

415 New Orleans Scarlet

  

The Body Shops 100 % vegetariska och verkligt matta läppstift är berikade med Community Trade-producerad paranötsolja och bivax för en vårdande finish som håller länge.

Senast ändrat - 04 januari 2019

Relaterade butiker

body shop logo
rituals logo
kicks-logo