Meny
 
Sommarleksaker

Sommarleksaker

Sommaren är här och varför inte passa på att poppa upp poolen eller trädgården med spännande sommarleksaker. Poolhäng och trädgårdslekar ska vara roligt för stora som för små. Du blir aldrig för gammal för att glida runt på badmadrass eller slänga dig ut i en linbana. Roliga sommarleksaker hittar du hos Teknikmagasinet på Torp Köpcentrum

För er som vill vara fler, finns en härlig plats under regnbågen där du och dina kompisar kan hänga. En stor uppblåsbara regnbåge som flyter över vattenytan på ett moln, kommer att göra er sommar betydligt softare. Med en storlek på 240x145x145cm kommer du och dina polare kunna vara tillsammans hela dagen i det svalkande och uppfriskande vattnet. Pris 149kr (ord. pris 799kr)

 

           

 

Flamingon var förra årets storsäljare, men den har fortfarande sin givna plats i poolen när du vill glida runt med stil. En stor härlig rosa flamingo ger den rätta sommarkänslan.

Pris 99kr (ord. pris 299kr)

 

            

 

För mannen som har allt, är en badmadrass i form av ett ölglas ett måste. Låt dig vaggas till ro av havets vågor ovanpå en luftmadrass som ser ut som en stor stark. Alkohol och bad ska ju egentligen inte blandas, men även om du skulle blåsa upp madrassen på midsommarafton kan vi med säkerhet ändå säga att innehållet i den här ölen är alkoholfri. Mått 85x150 cm. Pris 299kr

 

          

 

 

Även de yngsta vill vara med i poolhänget. Självklart med en dinosauriebadring Den smidiga flytringen är inte bara tillverkad i mjuk och tålig vinyl, den har också en härlig svans för äkta förhistorisk känsla. Som pricken över i, sticker två armar ut så att du kan känna dig som en riktig T-rex. Lämplig för barn i åldrarna 1-3 år. Mått 106 x 68 x 31 cm. Pris 49kr (ord. pris 169kr)

 

           

 

För den som inte själv vill flyta runt på en badleksak finns det enhörningsdrickhållare som håller din dryck flytande. Kombinera bad med läskande dryck och låt dessa uppblåsbara enhörningar hålla i drickat när du och polarna har poolparty. Pris 29kr (ord. pris 119kr)

 

           

 

En alldeles egen linbana som du kan sätta upp i trädgården. Banan monteras snabbt och enkelt upp mellan två träd. Det greppvänliga handtaget är försett med kullager för att ge hög hastighet och bästa fartupplevelsen. I förpackningen ingår ett handtag, en sits, stålkabel, ett rep för att montera sits och handtag, en vantskruv samt tre skruvtvingar. Maximal vikt på åkaren är 91 kg. Från 8 år, alltid med en vuxens översyn.

Finns i två längder 12 meter och 27 meter. Pris 699kr alt. 1699kr.

 

        

 

Vem vill inte testa på att bli cirkusakrobat. Slacklining är en väldigt rolig sommarlek som går ut på att man ska ta sig över ett uppspänt nylonband. Jämfört med en vanlig lina är bandet platt och inte lika hårt spänt, vilket gör det både enklare att balansera på samt att man kan använda dess spänst för att göra t.ex. hopp och tricks. Pris 399kr

Senast ändrat - 16 juni 2020

Relaterade butiker

Teknikmagasinet