Meny
 
ombyggnationen av Torp köpcentrum

Ombyggnationen av Torp köpcentrum

Nu går första flyttlassen för våra butiker här på Torp. Öppning av nya delar av köpcentrumet kommer ske i etapper.

Under år 2020 kommer Torp köpcentrum öppna upp de nya delarna av köpcentrat i etapper. Första flyttlasset går nu i dagarna och Coop har nu stängt sin gamla butik och kommer öppna upp i sina nya lokaler den 23/1 kl. 10:00.

 

 

Coop kommer ha daglivaror, restaurang och cafe samt kiosk och spel i sin nya butik. I samband med att Coop öppnnar sin nya butik kommer delar av takparkeringen öppnas upp. Dvs. 250 stycken parkering med direktacces ner till butiken, med hiss och rullband.

 

 

Den 3/2 kommer Systembolaget öppna upp sin nya butik strax innanför Coop-butiken. Då flyttar de från sin tillfälliga lokal i Hem & Fritidshuset till sitt ursprungliga placering här på Torp köpcentrum. Ett tillfälligt gångstråk kommer öppnas upp mellan nya Coop- och Systembolagsdelen och övrig fackhandel och knyter ihop centrat, fram tills etapp 2 öppnas upp i månadsskiftet juni-juli.

 

  

I samband av ombyggnaden av entrén vid ICA har Pressbyrån stängt för att ge plats för den nya entrén. Pressbyrån kommer öppnas åter i slutet av mars i sin nya lokal.

 

Pop up butiken Gotteboa har stängt för att ge plats för ombyggnationen på lilla torget mitt i centrat. Kommer ej öppnas åter i ny lokal.

Senast ändrat - 11 februari 2020

Relaterade butiker

Stora Coop loggo
öppettider
pressbyran logo