Meny
 
Kreativ utelek Panduro

Kreativ utelek

Sommaren är en härlig tid för utelek. Panduro har flera olika alternativ för dig som vill pyssla eller vill leka utomhus. Här tipsar vi om några.

Stenar, strandfynd och kottar passar perfekt till denna aktivitet. Ta fram skaparglädjen och måla på stenar, grenar och kottar. En del målar katter, andra fiskar och vissa gör fina mönster av prickar. Det finns inga rätt eller fel, bara din fantasi sätt stopp. Dekorationer och färg finner du hos Panduro på Torp Köpcentrum

 

                     

 

 

Varför inte liva upp trottoarer och asfalt med lite färg som är lätt att spola bort eller låta regnet ta hand om den. Vattenbaserade kalkfärgen är lättflytande och enkel att blanda för önskade kulörer. Häll försiktigt upp färg i en palett eller i ett tråg, beroende på storleken på barnens planerade gatukonst – sen är det bara att göra världen lite färggladare. Färgen hos Panduro är snabbtorkande och innehåller inga animaliska ingredienser. Tvättas bort från kläder i 30 °C. Finns i färgerna Vit, röd, gul och blå.

 

                     

 

Självförslutande vattenballongen, perfekt för sommarens vattenlekar. Vattenkrig är roligt för alla åldrar. Du fyller på en bunt åt gången, snabbt och enkelt. Allt är förberett, sätt på kopplingen bara och öppna kranen. Klart på 60 sekunder! Ballongerna finns i olika färger (vit, gul, orange, röd, rosa, lila, blå, grön).

                          

 

Blomsterpress är ett härligt sätt att bevara våren och höstens löv och blommor från skog och mark. Roliga att ha som minnen från platser och händelser, men även som material till pyssel och dagböcker m.m. Blomsterpressen är i trä och har måtten 205x108mm.

 

 

                   

Stora gatukritor för kreativitet utomhus. Rita din egen hopphage eller varför inte fylla hela gatan med unika konstverk. Paketet innehåller 5 kritorna i färgerna Vit, gul, orange, röd och grön.

 

                         

 

                            Glad Sommar!

Senast ändrat - 19 maj 2021

Relaterade butiker

Logo Panduro