Meny
 
Inredning

Inred julen

Julen är varje inredares dröm högtid. Där allt från stilren till traditionell inredning kan hjälpa till att skapa den rätta julkänslan.

Julen startar första advent med tändning av första ljuset i adventsstaken. Den traditionella ljusstaken med 4 ljus, en för varje söndag fram till jul. Är en populär inredningsdetalj som hållit i många årtionden, även om utförandet har varierat. Att tända ljus när mörkret faller på ger en mysig och hemtrevlig känsla som många av oss söker efter under årets mörkaste årstid.  

Harmony Ljusstake från Georg Jensen 1499kr och Fira Adventsljusstake från Klong 949kr. Cervera

 

I den traditionella julinredningen är färgerna rött, vitt och grått dominerande. Gärna i traditionella material som fårskinn, bomull och linneväv. Använder gärna naturmaterial i din inredning som trä och barrväxter.

 

Grå duk Lilo finns i olika storlekar från 200kr till 400kr. Röd duk Amandine finns i olika modeller och storlekar från 100kr till 400kr. Påslakanset Idre från Arc of Scandinavia 599kr och Fårskinn 899kr. Hemtex 

 

Fyll julhemmet med massor av sköna kuddar där du kan mysa ner dig när vinterkylan knackar på och vackra pappstjärnor som lyser upp vintermörkret.

 

Julkuddar olika modeller från 99kr till 299kr. Julstjärnor i papp från 80kr till 249kr. Hemtex.

 

Ibland är det de små detaljerna som ger inredningen en personligt touch. Under julen tas tomtarna fram som oftast sparas från en generation till den andra. De är inte bara tomtar, utan minnen från bardomen jular.

 

  Skidåkare Datti från Kay Bojesen 849kr. Luvtomte från Variera i tre storlekar från 29kr till 59kr och

Gran från Variera i tre storlekar från 89kr till 199kr. Cervera

  

Den moderna julen kan vara på ljus och luftig eller dov och sametslen. En jul som andas orientalisk lyx i nedtonad skandinavisk stil. Med sammetskuddar i dova men färgrika toner och färgade glaslyktor, får du en lyxig inramning av julhemmet.

 

Sammetskuddar från 99kr till 349kr. Pappgranar i olika storlekar från 80kr till 249kr. Ljuslyktor 399kr-499kr. Hemtex

 

I det ljusa stilrena julhemmet finns det alltid plats för designklassiker av god kvalitet. Designklassiker kan användas året runt, men i rätt omgivning och inredningsdetaljer ger de julen extra strålglans.  

 

  Vas och ljusstakar från Orrefors serie Carat, 1999kr och ljusstakar från 799kr till 1899kr. Rostfria ljusstakar Cobra från Georg Jensen 1299kr. Flasköppnare elefant från Georg Jensen från 349kr. Ljuslyktor Cobra 559kr. Cervera

 

 

Senast ändrat - 20 november 2019

Relaterade butiker

Cerveras Logga
hemtex