Meny
 
Inred din uteplats

Inred din uteplats

I sommar finns bästa utelivet runt hörnet – på din egna uteplats. Spendera härliga högsommardagar och magiska sommarkvällar på en uteplats med sköna sittkuddar, gosiga plädar, utomhusmattor och flätade korgar. Här får du lite skön inspiration för en somrig uteplats, flytta ut och njut!

Tänk textilier för att skapa en mysig uteplats. Sommaren går i marina toner, randigt och krispigt vitt. Det syns på allt från hängmattor till utomhusmattor, kuddar och lyktor. Här nedan hittar du några av sommarens favoriter för uteplatsen.

 

 

Hängmatta 599kr, kuddar 299kr, ljuslyckta 499kr & mattor olika storlekar från 299-699kr. Hemtex.

  

Kuddar och puffar är en flexibel och användbar möbel, i ett uterum. Lätt att ta fram och plocka bort allt efter behov.

 

Mattor på uteplatsen suddar ut gränsen mellan inne och ute. Stilfullt enfärgade eller snyggt mönstrade spelar ingen roll. Placera dem under bordet, vid soffgruppen eller lägg dem omlott och lek med mattor i olika former. Det är bara din fantasi som sätter gränsen!

 

Ta hjälp av ljuvliga sommargardiner för att skapa rum och avskärmning på din uteplats. Ett snabbt, billigt och enkelt sätt att förändra din uteplats till en skön insynsskyddad plats för familj och vänner att umgås på.

 

Gardiner 249kr, påslakanset 499kr king size 799kr, sittkuddar 99-299kr & korgar 349-499kr. Hemtex

 

Njut av kvällsbrisen och sköna sommarkvällar på uteplatsen. Styla med snygga plädar och sittkuddar i olika storlekar. Tänk ton i ton i havsblå nyanser. Och glöm för allt i världen inte mysiga ljuslyktor. Placera dem på golvet, på bordet eller häng dem i taket. Det finns alltid plats för mysbelysning på uteplatsen. Slå dig till ro i din sommaroas med en god bok eller i sällskap med goda vänner

Senast ändrat - 14 maj 2020

Relaterade butiker

hemtex