Meny
 
Hösten är här

Hösten är här

Under höst och vintermånaderna tillbringar vi allt mer tid inomhus. Tempot blir lite lugnare efter hektiska sommarmånader och vardagen går sin gilla gång. Här kommer lite tips hur du kan mysa till det hemma i höst.

Hösten bjuder på mysiga hemmakvällar och man vill gärna uppdatera sin inredning i lite dovare toner. Sammetstrenden håller i sig även i höst. Sammetsgardinerna ger ett mjukt, varmt  och  lyxigt intryck som passar väl in i hösttemat. Hos Hemtex hittar du sammetsgardiner i 13 härliga nyanser från blekrosa till mörkgrönt. Finns även mönstrade varianter.

 

 

             

Pläd Jules, Hemtex 299kr. Mugg Astrid Lindgren Design house, Cervera 249 kr

 

Att få krypa upp i soffan eller fåtöljen och se en riktigt bra film, hör till höstens höjdpunkter. Bästa myset får du med en skön pläd och en varm kopp choklad i handen. Finaste kopparna hittar du hos Cervera och de kommer ifrån Design house och är Astrid Lindgrens citatmuggar. Vem blir inte lycklig av citat som "Den som är väldigt stark måste också vara väldigt snäll" eller " Jag är en vacker och genomklok och lagom tjock man i mina bästa år" Välj den som passar dig bäst i färg och citat. Finns i 9 härliga varianter.

 

                 

Vas, Abrielle 149-249kr och Bordslampa, Leaf 399kr, Hemtex. Vaserna från Cooee 149-1399kr, Cervera.

 

I höst finns många fina trender, men de vi älskar allra mest är glamouren och den naturella stilen. Låter som en krock, men med rätt fingertoppskänsla kan dessa blandas till en härlig harmoni. Guld som lyser upp den tristaste ytan i ditt hem, härliga vaser i matta färger ihop med rustikt porslin ger den rätta känslan i höst.

 

                  

Servis Mist 69-279kr, Cervera.

 

Sist men inte minst. Uppdatera ditt badrum med härliga spaprodukter. Det kan få den mest frusne och tröttaste nordbo att tina upp. Hos Rituals hittar du sköna spaprodukter och ljuvliga doftljus som kan förgylla vilken vardag som helst.

 

               

Handtvål 100kr och Handbalsam 110kr. Doftljus The rituals of Dao, 215kr. Allt från Rituals.

 

Nu är du redo för en riktig myshöst.

Senast ändrat - 11 september 2018

Relaterade butiker

Cerveras Logga
rituals logo
hemtex