Meny
 
hostmys

Höstens inredningstips

GRANIT är butiken som satsar på naturens sobra färgskala, som på hösten ger en ombonad känsla. Butiken har det mesta som rör hemmets alla vrår. GRANIT rekommenderar varma vackra plädar i ullmix för 299kr och kuddfodral i Linne för 279kr för sköna höstkvällar.

 

Trendiga pallar och bord i teak, med flera användningsområden. Blomsterspedistal, bord, pall för de yngsta, m.m. 199kr för de små och 599kr för de stora. Krukor i betong från 129kr-349kr, finns i tre storlekar 31, 24 och 18cm, för dekoration i ett rustikt hösthem.

 

Vad vore hösten utan belysning? GRANITS LED ljusslinga fungerar lika bra i inne-som utomhus. Här i en modell med tio globlampor för 899kr.

 

Serveringsvagn finns i grått och svart och kostar 449kr och är en perfekt plats för böcker, en god kopp varm choklad och härliga ljuslyktor.

 

                         

 

En färgsprakande höstexplosion! Hos Magasinet hittar du handmålat Marrakech lergods från Marocko. Skålar och fat perfekta för höstens rustika middagar eller bara som en vacker färgstark inredningsdetalj. Fat och skålar från 129kr till 749kr. Stor urna 1499kr och lilla urnan 799kr samt Pall 1399kr.

 

                        

 

Det finns inget som ger lika stor myskänsla på hösten som när du får tända en vacker ljuslykta när stormen river utanför och regnet slår mot ditt fönster.

 

Lagerhaus tipsar om sina populära ljuslyktor MILK, i färger från skiraste rosa till murriga hösttoner i beige, brunt och svart. Finns i tre storlekar, från 100kr-200kr.

 

Lampskärmen Honey comb är ett litet konstverk i sig själv och finns i fyra nyanser, för priset 400kr. Lagerhaus praktiska och fina förvaringslådor i trä, finns i flera storlekar från 70kr-180kr.

 

                      

 

Dimodas inredningshöst går i ro och stillhetens tecken. Här kryper du upp i deras mjuka sammetsfåtölj med värmande kuddar och filtar. Fåtölj Velvet finns i tre färger till priset av 2695kr.

 

Små lättplacerade bord skapar möjlighet till förändrad möblering under hösten. Trä- och bambubord i ett set om två för 890kr. Det behagliga ljuset från Lampan Wilma skapar en lugn och rofull oas ihop med Buddha statyerna. Sittande Buddha kostar 198kr och den på stativ 149kr.

 

                     

 

Hemtex inredning går i höstvarma toner kombinerat med guld, svart och marmor som ger din inredning den extra lyxiga touchen. Marmorfat med flera användningsområden som ljusfat, för oljor och kryddor till höstens alla grytor eller i badrummet för en lyxigare inramning av dina badoljor och parfymer. Här i rund variant för 350kr, finns i flera färger men också i kvadratisk form.

 

När kylan kryper på är det skönt med värmande plädar och mjuka kuddar att krypa upp i. Tjock pläd i kopparnyans 700kr och mustigt blommönstrad kudde 200kr hittar du hos Hemtex.

 

Ljuslyktor och stakar i silver, guld och svart ökar snabbt på känslan av hemtrevlig lyx. Mango doftljus för 159kr och lättplacerade ljusstakar 99kr.

 

Små underbara glasskrin i flera modeller och storlekar från 80kr och uppåt.

 

                      

 

Hösten innebär tillbaka till vardagen och många av oss vill underlätta vår vardag genom att organisera våra hem. Hos Clas Ohlson finner du förvaringsboxar i höstens alla nyanser. Stora boxen får du för 79,90kr och de små för 69,90kr. Trådkorgar som passar lika bra i badrummet som för årets äppleskörd finns i storlek large och small för 49,90kr och 79,90kr.

 

Med modulhyllan Cube kan du förändra din inredning om och om igen. Finns i tre olika storlekar från 299kr till 599kr. Komplettera med hyllplan, förvaringslådor och kuber i trä efter eget tycke och smak.

 

För det lilla extra höstmyset behövs kuddar, plädar och mysbelysning. Hos Clas Ohlson kan du kombinera ihop lampskärm och lampfötter efter tycke och smak. Här i hösttoner finner du lampskärmen Vallmo för 149kr. Kuddfodral i samma serie 69,90kr. Mysiga mjuka filtar i Fleecematerial kommer i 5 färger för 149,90kr.

 

 

                                               Nu kan det börja regna, blåsa både kors och tvärs.

                                               För vi kommer sitta skönt i vårt höstinredda hem.

Senast ändrat - 02 september 2021