Meny
 
påskdukning

Duka upp för påsk

När det dukas upp till påskfest dukas det upp för vår! Slå er ner runt bord fyllda med våriga toner, detaljer från trädgården och så många ägg som ni orkar! Här tipsar Cervera om fyra av säsongens dukningar.

Färgsprakande dukning

Efter en lång och blek vinter tycker vi att det är hög tid för färg - serien Swedish Grace från Rörstrand gör sig minst lika bra till vardags som till festen. Duka upp med dina favoritfärger och fira att våren och ljuset snart är här. Ta gärna in naturen för att få en personlig och levande dukning!

 

 

Romantisk vårdukning

Rosa och blågrå toner ger en både romantisk och modern touch på dukningen. Servisen Raw från Aida kombinerar en rå och naturlig stil med stil ren och enkel design i en nordisk färgpalett. Kombinerat med material som linne och trä får du en luftig vårdukning. Boosta det romantiska uttrycket genom att skapa en våräng av trädgårdens blommor utplacerade i muggar, äggkoppar och skålar.

 

 

Stilrent i svartvitt

En uppdaterad version av det klassiskt svarta och vita får du genom att satsa på grövre material som till exempel stengods och keramik. Svarta Mist från Table Top Stories och naturvita Nordic Sand från Broste kompletterar varandra och ger en stilren kontrast i dukningen. För att plocka in växtligheten men fortfarande hålla en enkel färgpalett kan du med fördel arbeta med kvistar och grenar.

 

 

Trendigt i celadongrönt

Celadongrönt – en färg som ger en riktig energikick efter de långa vintermånaderna. Populära Rua Nova tillverkas  i Portugal av rustikt lergods och är med sina vackra reliefer en dekoration i sig själv. Snyggt till är att använda måltidens råvaror i form av grönsaker, frukt eller varför inte påskens favorit ägg?

 

 Produkterna finns att köpa hos Cervera på Torp köpcentrum

 

Källa; Cervera

Senast ändrat - 02 april 2020

Relaterade butiker

Cerveras Logga