Meny
 
Julkalendrar barn

Playmobil julkalender finns hos BR-Leksaker, Coop Forum och Olles Leksaker.

Barnens julkalendrar

Alla barn älskar att räkna ner till julen med hjälp av en julkalender. Att känna det spännande pirret i magen innan man vet vad som finns bakom luckan. Här kommer lite tips, på några av de kalendrar som finns på Torp köpcentrum.

TV- och Radiokalender

Året TV-julkalender Storm på lugna gatan, utspelar sig i byn Järnkroken dit familjen Storm flyttar. För att komma in i by gemenskapen bestämmer de sig att vara med i Julkampen. Det blir sabotage mot Julkampen och barnen Storm får mysterier att lösa. Hur ska det gå? Tv-julkalendern sänds i SVT varje dag och du öppnar en lucka ända fram till jul.

 

Radio & TV kalender, Coop Forum

 

Radios julkalender heter Tonje i Glimmerdalen och handlar om hennes liv, vänner och äventyr i Glimmerdalen. Julkalendern sänds i P4 mellan 1-24 december. Vardagar kl. 06:50 och 18:35. Helger och julafton kl. 09:50 och 13:03. Du kan också lyssna på webben eller i Sverige Radio Play appen. Där kommer dagens avsnitt ut kl. 06.00 varje dag.

 

Leksakskalendrar

Lego friendskalender och Lego Star war finns hos BR-leksaker, Olles leksaker och Coop forum

 

Lego-kalendrar är alltid populära bland barn. Finns i flera varianter, Lego City, Lego Friends och Star Wars. Varje lucka består av en liten Lego överraskning som ska byggas ihop. Från 6 år

 

 Playmobil Julkalendrar finns hos BR-Leksaker, Coop Forum och Olles Leksaker.

 

Skapa din egen Playmobil värld. En ny sak varje dag. Kalendrarna finns i flera olika teman, Brand, jul och prinsess. Kalendern som ger lek, långt efter att tomten har kommit. Från 4 år

 

Schleich Horse club och Paw Patrol adventskalender. BR Leksaker.

 

Kalendern för den hästintresserade tjejen eller killen. Schleich Horse club. Massvis med fina hästar och tillbehör att leka med. Från 5 år.

 

Paw Patrol julkalender innehåller 24 överraskningar från de söta hundvalparna. Från 3 år.

 

                                           

Disney julkalender, BR-Leksaker

 

Disney julkalender bjuder på sagor varje dag fram till julafton. Kalendern innehåller 24st Disney sagor.

 

Pysselkalendrar

För barn som älskar att pyssla. Tänk vilken lycka att få pyssla varje dag i en hel månad. Kalendrarna innehåller pärlor eller pyssel som ger skaparglädje hela december.                                 

 

 

 

                                  

DIY , Panduro

 

DIY adventskalender har 24 luckor med material till olika pysseluppdrag, på insidan av varje lucka finns en enkel instruktion med en illustration. Från 5 år.

 

Hama midi Advent Calender innehåller 5 000 rörpärlor, 5 pärlplattor, mönster, strykpapper samt beskrivningar. Pärlor är tillverkade av miljövänlig plast.

Från 5 år.

 

Pony julkalender handarbete innehåller 24 askar med handarbetsprodukter för att skapa fina dekorationer. Förutom det som finns i kalendern behöver du garn. 6-10 nystan i sex olika gröna nyanser (t.ex. 90m/50g till 120m/50g). Bomullsgarn i vitt och rött (ca. 160m/50g) för virknål 2mm. kartongbit 35x35cm och en blyertspenna samt en sax.

 

Hama midi kalender och Pony handarbetskalender finns hos Panduro.

 

 Godiskalendrar

Vem älskar inte choklad. En chokladkalender kan inte gå fel. 24 härliga luckor fyllda med choklad ända fram till jul.


 

 

Chokladkalendrar finns hos Coop Forum

 

Haribo godiskalender och Dumlekalender fylld med godis i varje lucka.

 Haribo godiskalender och Dumlekalender finns hos Coop Forum

Senast ändrat - 13 november 2018

Relaterade butiker

br-leksaker logo
Logo Panduro
coop logo