Meny
 

Apoteket flyttar inom Torp

Den 29 mars flyttar Apoteket Måsen från sin nuvarande lokal vid Coop bort till mitten av Torp köpcentrum, mitt emot Espresso house. Allt för att göra plats för ut- och ombyggnationen av Torp köpcentrum.

Helena med personal hälsar er välkomna till deras nya butik. Öppettiderna kommer som tidigare vara mån-fre 8-21 och lör-sön 9-18. Förutom att sälja apoteksvaror har Apoteket Måsen en uppsjö av bra hälsotjänster som du som kund kan ha nytta av till exempel.

 

                

 

 

Allergitest

Med ett enkelt blodprov kan du ta reda på om du är känslig för något av de vanligaste allergiframkallande ämnena som finns i luften: Hund, katt, björk, timotej, gråbo, pollen, kvalster, mögel, väggört och/eller kackerlacka. Apotekets Allergikoll ger svar direkt på plats.

Pris: 450 kr

Tidsbokning samt Drop in i mån av tid.

 

Mäta blodsocker

Att ha konstant högt blodsocker är skadligt för kroppen och innebär en risk att utveckla för diabetes. Apotekets blodsockerkoll  tar bara 10 minuter att göra. En specialutbildad farmaceut mäter ditt blodsocker med ett enkelt stick i fingret och du får fylla i ett frågeformulär. Du får råd om hur du kan förebygga diabetes typ 2 genom goda vanor. Om resultatet ligger över en viss nivå hänvisar vi dig vidare till vården.

Pris: 125 kr

Drop-in i mån av tid

                                                 

Blodtryckskontroll

Regelbundna kontroller av blodtrycket kan vara viktigt för din framtida hälsa. Hos oss på Apoteket kan du enkelt mäta ditt blodtryck, för att få koll på hur du ligger till. Vi hjälper dig tolka resultaten.

Pris: 80 kr (60kr för medlemmar)

Drop-in i mån av tid

 

Hudvårdsrådgivning

Hos Apoteket kan du boka tid hos våra diplomerade hudvårdsrådgivare för en kostnadsfri hudvårdsrådgivning. Under hudanalysen fastställs vilken hudtyp och vilket tillstånd din hud är i. Våra hudspecialister ger dig tips och råd på hur du tar hand om din hud och vilka produkter som passar just dig.

Pris: Kostnadsfritt

                                                                                                                                      

Läkemedelsrådgivning

Personlig läkemedelsrådgivning. Tjänsten innebär att du bokar tid för en kostnadsfri rådgivning, där du i lugn och ro kan sitta ner och prata om just dina läkemedel och din situation. Du får träffa en specialutbildad farmaceut som utifrån dina behov ger dig råd om dina mediciner för att du ska må så bra som möjligt. Rådgivningen omfattar cirka 15 minuter.

Kostnadsfritt

Bokas via kundtjänst 0771-450 450 alt. boka i butik.

 

Vaccinationer (Tjänsten finns från 25april)

Du som behöver resevacciner, eller skydda dig mot andra sjukdomar kan nu vaccinera dig på Apotek. Sjuksköterskor Finns på plats för att vaccineradig. Hälsokotroll måste fyllas i innan besöket. Finns på apotekets hemsida under hälsotjänster.

Pris: Varierar, från 230 kr.( priser för olika vaccin finns på hemsidan)

Drop-in under torsdagar mellan kl 10-18.                                  

 

Håltagning

Nu kan du ta hål i öronen hos oss på Apoteket. Vi samarbetar med Blomdahl medical beauty för trygg och säker håltagning för både vuxna och barn från 5 år.

Priser:

Ett hål: 249 kr (ingår ett örhänge samt en förpackning rengöringsservetter)

Två hål: 399 kr (ingår två stycken örhängen samt två rengöringsservetter)

Drop-in i mån av tid

 

Vill du läsa mer om apotekets Häslotjänster är det bara att följa  länken nedan.

 

Länk till Hälsotjänster

Senast ändrat - 28 mars 2019