Meny
 
Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag pyssel

Ge bort lite kärlek. Kreativitet håller kärleken vid liv!

Alla hjärtans dag är inte bara för par. Den 14 februari firar vi kompiskärlek, syskonkärlek och allt där emellan! Vill du skapa något fint till någon du tycker lite extra mycket om har Panduro alla produkter du kan tänkas behöva.

Gjutna hjärtan 

Varför inte visa vad du känner med en present som du har gjort alldeles själv? Gjut två fina prydnadshjärtan i hobbygips, de passar perfekt att ge bort på Alla hjärtans dag. Hjärtana gjuter du enkelt med hjälp av anvisningarna på förpackningen. När de väl har stelnat kan du måla dem om du vill. Hjärtana på bilden är målade och sedan är det stänkt lite färg på dem. Texten är skriven med hjälp av en pensel och Hobbylack.

 

                                 

 

Gjutform hjärta 9cm, 2pack. 89,90kr. Panduro

 

Romantiska ljuskoppar

Varför inte överraska någon du tycker extra mycket om med hemgjorda ljus i vackra koppar? Följ instruktionerna på förpackningen och gjut ljusgelén i kopparna. Sedan är det bara att dekorera kopparna som du vill, kanske med ett fint mönster, en liten kärlekshälsning eller snygga etiketter?

 

                                 

 

Sats ljusgelé, med ljusvekegarn och hållare. Utan doft, 5 st., 159,90 kr. Panduro

 

Hjärtliga muggar  

En alldeles egen alla hjärtans dag-mugg med en personlig kärlekshälsning får garanterat morgonkaffet att smaka extra gott! Börja med att rengöra ytan noggrant med fettlösande medel. Tänk på att inte vidröra ytan som ska målas när den väl är rengjord och att inte måla för högt upp på kanten där munnen vidrör muggen. Skaka pennan väl (med korken på), före användning. Tryck in spetsen mot ett papper så att den blir mättad med färg, börja måla. Låt färgen torka i fyra timmar och ställ sedan muggen i ugnen. Sätt ugnen på 160°C och ta tiden från det att temperaturen är uppnådd. Muggen ska härdas i 90 minuter. Låt svalna i ugnen med öppen lucka. Muggen tål maskindisk 55-60 °C, men tänk på att inte låta målade föremål ligga i blöt. OBS! Måla ej på kristall- eller s.k. duralexglas, de tål ej härdning i ugn! Pennor förvaras liggande.

 

                                

 

Mugg, av porslin, 29,90 kr. Glas- & porslinspennor, 4pack. 199,90kr. Panduro

 

En kärleks hälsning

Fyll en cellofanpåse med det godiset som din älskling tycker om. Klipp ut ett hjärta och skriv en kärleksfull text. Gör ett litet hål i hjärtat och dra igenom ett vackert band. Knyt sedan ihop påsen.

 

                                 

 

Cellofanpåsar 10 st. 39,90 kr. Foliepåsar 10 st. med pappbotten. Guld på ena sidan, silver på den andra. 69,90 kr. Panduro

 

Källa Panduro

Senast ändrat - 08 februari 2019

Relaterade butiker

Logo Panduro