Hem & Fritid

Pumpadekorationer

Kanske är det dags för lite nya Halloween dekorationer. Tycker du att gröpa halloweenpumpor är kletigt och lite jobbigt? Testa att måla dina pumpor istället. Kolla in några av Panduros söta till rysliga pumpadekorationer.

Publicerat 07. oktober 2019
Hem & Fritid

Sjövett för din hund

Nu är sommaren här och livet på sjön hägrar, är det extra viktigt att tänka på våra fyrbenta familjemedlemmar. För de är oftast inte noga med sin egen säkerhet, därför är upp till dig som djurägare att hålla ögonen öppna och göra det bästa för att din hund ska vara trygg.

Publicerat 13. juni 2019
Hem & Fritid

Påskris

Ett påskris kan vara så mycket mer än det traditionella med påskfjädrar. Panduro ger er tips på alternativa påskris.

Publicerat 12. april 2019
Hem & Fritid

Apoteket flyttar inom Torp

Den 29 mars flyttar Apoteket Måsen från sin nuvarande lokal vid Coop bort till mitten av Torp köpcentrum, mitt emot Espresso house. Allt för att göra plats för ut- och ombyggnationen av Torp köpcentrum.

Publicerat 28. mars 2019
Hem & Fritid

Ljusmanifestation mot barncancer.

Den 15 februari 2019 är det internationella barncancerdagen. Då riktar vi ljuset  mot barn med cancer världen över, så även på Torp köpcentrum..

Publicerat 13. februari 2019
Hem & Fritid

Sportlovs kul

Vad händer i Uddevalla under sportlovet?  Här kommer lite tips på aktiviteter för barn mellan 5-12år under v8.

Publicerat 12. februari 2019
Hem & Fritid

Alla hjärtans dag pyssel

Ge bort lite kärlek. Kreativitet håller kärleken vid liv! Alla hjärtans dag är inte bara för par. Den 14 februari firar vi kompiskärlek, syskonkärlek och allt där emellan!

Publicerat 08. februari 2019
Hem & Fritid

Torp webbkamera

Nu kan du se utbyggnaden av Torp i realtid. Var 5 minut uppdateras våra två kameror som är riktade utöver byggarbetsplatsen.

Publicerat 06. februari 2019
Hem & Fritid

Nytt i sovrummet

Dags för en nystart i sovrummet. Men vilket täcke eller kudde ska du välja, dun, silke eller syntetfirbrer? Här kommer tips och skötselråd

Publicerat 04. januari 2019
Hem & Fritid

Tomten på Torp

Torps tomte ger ringar på vattnet långt efter jul. I år liksom förra året sköts tomtestugan av Rotary. Som tack skänker Torp köpcentrum 2 källor till projektet rent vatten.

 

Läs mer här

Publicerat 12. december 2018