Meny
 

Grand Opening

Den 30 oktober öppnar etapp 3 av Torp köpcentrum stora om- och utbyggnation. Augusti 2018 startade vår resa mot ett nytt köpcentrum. 700 miljoner satsades av Olav Thon Gruppen för att skapa en handelsdestination i Bohuslän. Nu är etapp 3 snart klar och Torp köpcentrum har växt från 20 500 kvm till 46 500 kvm och ger en nytillkommen köpcentrum yta som rymmer ett 30-tal nya butiker och restauranger. 

Trots att Corona har lamslagit världen under våren och ofrånkomligt påverkat all handel. Har vi på Torp Köpcentrum valt att hålla oss till den ursprungliga öppningsplanen. Vi är stolta och glada över de butiker som valt att satsa under denna turbulenta tid och önskar dem välkomna till Torp Köpcentrum.

Öppnar 23 oktober

Flying Tiger Copenhagen pop up

Prylbutiken som har allt för barnkalasen, festen, hemmet,

trädgården, skolan och lite till. Butiken är en säsongsanpassad pop up butik.

 

GRANIT

Är butiken som har hållbar design för framtiden. De satsar på tåliga och naturliga material som åldras vackert med tiden. De har smarta lösningar och multifunktionella produkter som både förenklar och förgyller din vardag. GRANIT erbjuder idag ett stort sortiment inom inredning, såsom belysning, textil, möbler, köksartiklar och badrumsaccessoarer.

 

Bastard Burger

Med inspiration från New York och rötterna i Norrland levererar Bastard Burgers Sveriges bästa hamburgare. De klimatkompenserar till 110 procent och energin till restaurangerna är 100 procent förnybar. Målet är att leverera en grym och hållbar produkt, inspirerad av New Yorks streetfood – med kvalitet från Norrland.

 

H&M Home

Hos H&M Home finner du ett stort urval av trendig och prisvärd inredning och dekorationer till hemmet. Kom och låte dig inspireras till höst- och vintermyset i ditt hem.

 

Byter lokal 23 oktober

Sportshopen

Hos Sportshopens hittar du det största sortimentet av de bästa märkesvarorna till de bästa priserna. Här finns sportkläder och skor för hela familjens aktiviteter – från svampplockning och båtliv till Vasalopp och expeditioner.

 

Öppnar 28 oktober

Home & Cook

Home & Cook är butiken som erbjuder småelektriska hushållsapparater och kok- & stekkärl från varumärkena Tefal, WMF, Tefal Jamie Oliver, Emsa, Krups, Lagostina, Nespresso och OBH Nordica.

 

Öppnar 30 oktober

YogiBoost

Yogiboost erbjuder Sveriges största utbud av frozen yoghurt, milkshakes, smoothies och mer än 70 olika toppings. De erbjuder även varma och kalla drycker samt ett utbud av kakor och våfflor. Yogi Boost har laktosfria, mjölkfria och veganska alternativ.

 Happy Phone

HappyPhone brinner för att underlätta ditt mobilanvändande med allt från reparation till rådgivning. De strävar alltid efter att hålla en hög kund- och mobilservice. Happy phone är en oberoende mobilreparationsfirma som också erbjuder en plats att köpa och sälja begagnade mobiler och där du hittar de bästa mobiltillbehören. En begagnade fabriksrenoverade mobil är ett billigare och mer miljömedvetet val, när du ska köpa en mobil.

 Waynes Coffee

Ett mysigt kafé med blicken mot omvärlden och rötter i svensk fikakultur.
Nyfikenhet var en drivkraft, att ge gästerna nya smaker en annan. Idag finns Waynes i fler än tio länder runt om i världen. Kaféer som drivs av människor som medvetet fortsätter att utveckla din fikaupplevelse. Alltid med ekologiskt kaffe, vällagad mat och nybakat.

  

 Lundberg Väskor & Handskar

Lundbergs är butiken vars mål är att vara ditt självklara val om du ska ut och resa och behöver en resväska, eller om du fryser om händerna och behöver ett par handskar eller när du bara är sugen på att hitta en ny snygg handväska. Bra service av kunnig personal och hög kvalité har varit Lundbergs affärsidé sedan de startade 1928. Hos Lundbergs hittar du kända varumärken såsom Hestra, HK Handskar, Samsonite, Guess, U.S Polo Assn, Adax, Valentino, Rains, Björn Borg, Secrid, Lycke, Puccini, The Monte, House of Nordic, North Pioneer  m.fl.

 

Euronics Phone

Euronics Phone är experter på mobiltelefoni. De erbjuder alla abonnemang från Telia, Halebop, Tele2, Tre och Telenor och ett produktsortiment som fokuserar på den mobila livsstilen, med mobiltelefoner/smartphones, hörlurar, högtalare, surfplattor och mobiltillbehör. De kan bistå med operatörsoberoende rådgivning och guidar dig till den bästa lösningen för dig. Deras målsättning är att erbjuda en service utöver de vanliga.

 

Gottebiten

Sött, surt, salt eller krispigt – Gottebiten älskar godis, läsk och snacks. De har alla smaker du kan tänka dig och hjälper dig gärna hitta det du gillar. Älskar du godis är detta himmelriket för dig.

 

New Yorker

Klä dig för varje tillfället, NEW YORKER är butiken som har rätt stil för varje ögonblick. De vill skapa upplevelser och uppmuntra sina kunder att vara sig själva. Att vara verklig, att experimentera och att uppfinna sig själv om och om igen.

 

Hunkemöller

Hunkemöller är en av Europas mest välkända underklädesspecialister med över 800 butiker i 16 länder. Hunkemöller erbjuder underkläder, nattplagg, badkläder, träningskläder och accessoarer såsom parfymer, tofflor och strumpbyxor – allt i egen design.

 

Byter lokal 29 oktober kl. 12:00

Apoteket Måsen

Apoteket är ett av Sveriges starkaste varumärken och har högt anseende hos kunder och allmänhet, inte minst när det gäller läkemedelskompetens och hållbarhetsfrågor. Även sortiment och samhällsansvar får högt betyg i flera undersökningar. Personalen på Apotek Måsen hjälper dig gärna hitta rätt produkt just för dig.

 

Byter lokal 30 oktober

 

Intersport

Intersport ger dig råd om allt från hur du klär dig bäst i vinter till hur du kommer vidare med träningen. Intersport har en tydlig specialisering mot löpning, outdoor, fotboll, fitness och längdskidåkning, här hittar du allt som en modern sportbutik ska kunna erbjuda.

 

Life

Life hjälper dig att vara naturligt frisk, stark och harmonisk. De rustar dig mot vardagens prövningar. Life hjälper dig att äta för livet, motionera för livet och vila för livet.

  

The Body Shop

The Body Shop strävar efter att vara världens mest etiska och verkligt hållbara globala företag. Hos The Body Shop finner du produkter som hud- och skrubbkrämer, kosmetika, duschtvålar, presentförpackningar och mycket mer.

 

Glitter

Glitter erbjuder kvinnor i alla åldrar ett brett sortiment av prisvärda modesmycken och accessoarer i kombination med personlig service.

 

Mister Minit

MISTER MINIT erbjuder förstklassiga skoreperationer,
hundratals nycklar för kopiering, världens bästa skovårdsprodukter och
tillbehör samt gravyr, sömnad, klockservice och mycket mer