Meny
 

Öppettider

Vardagar 10-20

Lördagar 10-18
Söndagar 10-18

Kontakt

0522-883 60

Historien om Jack&Jones börjar i och med starten 1989, men den nya konkurrenten inom Skandinaviskt och Europeiskt mode för män gör verkligen ett break 1990 när BESTSELLER skickar en ung, eldig själ till Oslo´s modemässa med noga utvalda plagg som riktar sig till unga män. Mottagandet överträffar alla förväntningar och skapandet av ett nytt herr varumärke är en realitet.

 

Under de följande åren skapar sig Jack&Jones ett rykte som ett av de starkaste jeans märkena på marknaden och inom några år har märket flera hundra butiker i Europa . Idag är Jack&Jones en av Europas ledande producenter av herrkläder med mer än 1000 butiker i 38 länder och kläder säljs av tusentals återförsäljare över hela världen .

 

Jeans är fortfarande ryggraden i Jack&Jones verksamhet. Vi fortsätter att ha en hög kompetens när det gäller hantverk, kvalitet och design av jeans. Hos Jack&Jones finner du med fem unika varumärken. Jack&Jones Vintage, PREMIUM by Jack&Jones, Original by Jack&Jones, CORE by Jack&Jones samt Jack&Jones TECH. Varumärkena är designade av oberoende designteam , var och en av dem med sina egna idéer, koncept och design . Alla brands hos Jack&Jones har ett komplett utbud av kläder, accessoarer och skor för varje man och varje tillfälle.

 

Välkommen till Jack & Jones på Torp köpcentrum i Uddevalla!

Kategorier: