Meny
 

Öppettider

Långfredag 9-18
Påskafton 9-18
Påskdagen 9-18
Annandagpåsk 9-18

_

 

Vardagar 08-20

Lördagar 09-18
Söndagar 09-18

Kontakt

077-145 04 50

Apoteket är ett av Sveriges starkaste varumärken och har högt anseende hos kunder och allmänhet, inte minst när det gäller läkemedelskompetens och hållbarhetsfrågor. Även sortiment och samhällsansvar får högt betyg i flera undersökningar. Vi på Apotek Måsen hjälper dig gärna hitta rätt produkt just för dig.

 

Apotek Måsen erbjuder blodtrycksmätning, allergikoll, blodsockerkoll och öronhåltagning med tidsbokning eller drop-in i mån av tid. Vi samarbetar också med Adxto och erbjuder vaccinationer varje torsdag. Det är då en sköterska på plats mellan 10-18. Det är drop-in men tänk på att vid högsäsong är det många kunder som vill vaccinera sig, var ute i god tid.

 

Vi på Apoteket arbetar ständigt med att utveckla vårt varumärke. För att på bästa sätt möta kundernas skilda behov av läkemedel och hälsorelaterade produkter kommer vi på Apoteket att fortsätta att utveckla och bredda sortimentet, förbättra butikerna och stärka kundupplevelsen.Hos Apotek måsen finner du mediciner, hälsoprodukter, hygienartiklar, ett brett barnsortiment och mycket mycket mer.

   

 

Välkommen till Apotek Måsen på Torp köpcentrum i Uddevalla!

Kategorier: